Pages

2/17/11

Young Chicken

I made this one like a week ago, and let me tell you it was soo delish. I marinated it overnight, maybe that's why?
You will need: -2 small baby chickens (24 oz each)
Marinade: -2 tablespoons of mayo,
-2 teaspoons salt, pepper to taste
-1 large onion pureed
-1 tablespoon vinegar
-1 bay leave
Marinade overnight in a zip lock bag, cook in the oven covered with foil for 1hour & 30min at 350. Broil it for the last 10 min to get nice golden/brown color. (i did not get a nice color, my husband was way too hungry)

Готовила эту курицу на прошлой неделе. Получилась очень вкусной, может потому что я мариновала ёё?
Вам понадобится: -2 молодые курицы (по 680 грамм)
Для маринада: -2 ст. ложки майонеза
-1 ст. ложка уксуса
-1 перетертая луковица (ну если времени нету, то можете просто мелко нарезать)
-2 чайной ложки соли, и перец по вкусу
-1 лавровый лист
На ночь мариновать в мешочке. печь в духовке накрытой фольгой,1 час & 30мин при темп. 180, фольгу можете забрать в последние 30 мин., чтоб она поджарилась. (моя не очень поджарилась, так как муж был очень голодным).

No comments:

Post a Comment