Pages

1/26/11

Green beans with no FLASH!

Okay, so I am not progressing anywhere with that "flash thing" because its super hard and i am feeling a little lazy and discouraged!!! Meanwhile i will post a recipe of green beans that i really enjoy. Anyone who knows me pretty well, knows that i like to cook, so sometimes i get really creative.
  • Green beans (fresh or frozen)
  • salt, pepper, garlic and dill to taste
  • 4 tbs. butter
Directions: Bring salted water to a boil, add the green beans and boil them for 4 min., drain them and saute in buttered pan with garlic for about 5 min, in the last minute add dill.

Ладно, признаюсь, мне лень браться за осваивание фотовспышки и нету вдохновения. Пока я пребываю в своей ленивой фазе, выставлю рецепт зеленых стручков (не знаю точно как по русски, молодые бобы??) которые я просто обожаю!! Все кто знают меня хорошо, знают что я очень люблю готовить (а все кто нет, то думают что я фифа, которая к кастрюле не прикасаюсь) хи хи. Вам понадобится:
  • зеленые стручки
  • соль, перец, чеснок и укроп по вкусу
  • 4 ст. ложки масла
Вскипятить солёную воду, потом стручки, прокипятить 4 минуты, сцедить воду и поджарить на масле их в сковороде 5 минут, в последнею минуту, добавить укроп.

ISO 100, 1/50 sec, F 1.6
Preview from my next post, more coming soon:
смотрите в следующем посте:

No comments:

Post a Comment